KickMaster

kickmaster-head 

2002. Úgyismondhatnám (Lópici Gáspár style XD), hogy a NES pirate era egyik aranykora volt számomra: Contra, Tiny Toon Adventures, Super C, Jigoku Gokuraku Maru (ezt már legalább ismeritek!), és természetesen a KickMaster.

Talán az egyik olyan játék ami szerintem sok kelet-európai játékos szívébe záródott. Ami kicsit bizarr.. hogy Észak-Amerika only release, és nekem felrémlik egy Famicom prototípus kazetta, de ez csak halandzsázás. X)

Maga a játék egy 2D akciójáték, de tele van pakolva RPG-szerű fejlődéssel! Jól hallottátok! RPG fejlődési szint, avagy level-grindelés! Ez a játék talán műfajának egyetlen és utolsó példánya, mert ez nagyon nem volt széles körben alkalmazott twist a hasonló játékok terén.

A story szerint egy királyságot egy gonosz boszi, nevezetesen Belzed a porig égetett, és a király egyetlen lányát Silphe-t elrabolta (hogy minek.. arra nem kapunk választ). A lényeg, hogy mi vagyunk Macren, egy erős, legyőzhetetlen lovag, aki elszánta magát arra, hogy kiszabadítja a királylányt…

kickmaster-siro-csaj

[Ha már japán a játék, akkor mért ne merítsek kultúrájukból? XD]
Szerintem már mindenkinek elege van ebből a sablonsztoriból… nemde?  ;)

No, de őrültségemet félretegyem, maga a játék szolid 8 pályából áll, és majdnem hogy a sz*rt is ki kell rúgni az ellenfelekből. A játékban 7 level szint van, és mindegyikkel hasznosabb és erősebb rúgási technikákat tanulsz meg utad során.

Majdnem elfelejtettem a játék egyik legjobb pontját: varázslöttyök! A pályákon lehet találni kincses dobozokat, rejtett passageway-eket, ahol jobbnál jobb cuccokat szerezhetsz, és ha van elég vial powered, akkor csak úgy döglenek a bossok, mint a tiszavirágok nálunk! XD

Grafikailag ugyan nem Metal Slader Glory…

kickmaster-game1

[Kirby fanoknak ez még mindig egy figyelmeztető leadás!]

De 1992-es kandi dátumhoz megfelelő.

kickmaster-game2

Zeneileg… mit is akarok elvárni Shioda Noboyukitól?

kickmaster-gondolkodo

Dobbaszus DPCM-eket? Megvan… 4-es oktávcserés Pulse 1-et és 2-t megvan… hogy a triangle ne nagyon csessze el az elektrodiódát? Nos ez nincs meg, mint ahogy a Recca-ban sincs meg. :S

Valakit érdekel a NES audió? Érdeklődni ennél a személynél:

Ami még érdekes a játékban, hogy használ password beépített save systemet, ami hasznos ennél a játéknál, mivel ha TÉNYLEGESEN végig akarod játszani, ahhoz HÁROM-szor kell LEGALÁBB végigvinni a játékot, míg meg nem kapod a stáblistát.

Időpocsékolásnak veszed 3x végigvinni? Tessék egy 50Ft-os segítség: MHMQZG D?R6F3

kickmaster-cheater

Én még mindig ajánlom a 3x végigseggelést!

Node itt vannak még a gyönyörűségek:

kickmaster-sargakazi

OHAI JIM CARREY!

Nekem is így volt meg, és lefogadom, hogy 10 emberből 7-nek ilyenben volt!

Jómagam pöcegödrében vagy 5 kópia van! Japók sírhatnak, hogy  nekik ez NEM juttot el!

kickmaster-masodik-csaj

[Yeah I'M a sick bastard! XD XD XD XD XD]

Nos, fellow video gamer, most hogy végigértél eme pszichedelikus bemutatómon végszóként annyit mondok: akárhol találod meg, vedd meg, mert minden vasat megért, vagy ha szerencsétlen flótás vagy, dobj nekem egy email-t, én tudok küldeni! [FIGYELEM! A KAZETTÁK A KÉSZLET EREJÉIG TARTANAK!]

A játékot a Kindle Imagine Develop fejlesztette és a Taito Corporation adta ki 1992 január 1.-jén. A játék hivatalosan csak Észak-Amerikában jelent meg.

 kickmaster-ntsc-borito

HEADER 

 
0 #1 Hamton89 2015-05-28 10:48
Köszöntem Mr.Norbert,én kértem hogy analizáld ezt. :]
És sajnálattal néztem hogy elveszett a 3D-s sárgakazim a jutubról. :l
Quote
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés