Disney’s Chip ‘n Dale: Rescue Rangers 2

chip-and-dale2-head
/ Disney’s Chip to Dale no Daisakusen 2 /

Óhh igen! A Chip és Dale  folytatása! Ez a játék volt az amikkel megismerkedtem a konzollal. Szüleim aszt hiszem 1996 -ban vették Kolja elvtárstól. Mit mondjak? Életük egyik legjobban elköltött 400Ft-juk volt! XD Na jó, ez egy kicsit túlzás! Nos, ez a játék ma már elég ritka, így 2 esélyed van: vagy piacon szerzed be, vagy belenyúlsz méllyen a zsebedbe. :/ De már marketingről beszélek, mielőtt a játékról is egy szót ejtettem volna? :O

Nos ez a játék történetben jóval gazdagabb elődjénél. Egy étteremben kezdesz majd a csatornákban is fogsz majd turkálódni, betörsz egy szeszgyárba, és egy futurisztikus világba is.

Irányításilag nem nagyon különbözik, max, hogy egy dobozt, ha mész vele 3mp-ig, akkor egy erősebb hévvel is eldobhatod. Ezt az ellenfelek nem tudják kivédeni. Ami még érdekes, hogy a játék során a HP-det tudod növelni, úgy ha minimum 50 szimbólumot felveszel és akkor kapsz egy R/R emblémát a pálya végezete után. 4-nél 4 szivet 5-nél 5 nagy szivet kapsz. Utána már hiába gyűjtögeted a szimólumokat több HP-t nem kapsz.

Mintahogy az első játéknál, itt is van 2 játékos mód.

A zenék az első játéknál SOKKAL jobbak. Utolsó pálya zenéje számomra örök klasszikus!

Mégis miért ajánlom ezt az első játék helyett?
1X Sokkal hosszabb, jobban megalkotott a játékmenet
2X Egy viszonylag fair kihívása van
3X Züm-züm és Kvarg Lipinek is van haszna.

A játék viszont nem hosszabb az elödjénél egy óra alatt át lehet rajta masírozni.

chip-and-dale2-famicom-cart

Nekem a japán verzió van meg, noha az egy bottleg, nem úgy mint ez! [Nem lehet képet feltölteni :/ . Előre is sorry, ha már megint elkúrtam valamit az oldallal.

A játékot a Capcom fejlesztette.

MEGJELENÉS:
JP – 1993. december 10.
US –1994. január.
EU – 1994. szeptember 29.

chip-and-dale2-famicom

chip-and-dale2-famicom

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés