Soul Calibur: Broken Destiny

soul-calibur-head
Sosem tartoztak játékos pályafutásom kezdetén nagy zsánereim közé a bunyós játékok (na, ez nem teljesen igaz, mert a SEGA-s Ultimate Mortal Kombat-tel egész jól elvoltam), de amikor PSP-t vettem szükségét éreztem, hogy a stílussal jobban megismerkedjek. A Tekkenek Sötét Rezurrekciója és 6. része mellett igen nagy kedvencem lett a Soul Calibur PSP exkluzív epizódja.

ModNation Racers

modnation-head
Az “aranyos-nagyfejű figurák go-kartban versenyeznek” stílus alapító atyja vitathatatlanul Mario, de természetesen mialatt a Mariokart-széria egyre szebb és jobb részekkel gyarapodott, a konkurencia sem pihent: Crash Bandicoot, a Dreamworks hősei, a Star Wars figurák sőt legújabban Sackman is a volán mögé ültek már. A ModNation Racers azzal frissít vért a sorozatban csakis Playstation gépeken, hogy hőseinket mi magunk alkothatjuk meg – a járgányok és a pályák mellett.

LEGO Pirates of the Caribbean

lego-pirates-head
Evezzünk a vidám, színes, virtuális világba, azon belül is egy külön kis idealizált vidékre, a vicces LEGO kikötőbe! Megjegyzendő, hogy nekem egy LEGO játék sem tetszett, ami filmet dolgozott fel. A Racers igen. Szeretem, mit szeretem, imádom a Star Wars-t, Indy-t, kiskoromban a Batman-t is bírtam, de valahogy olyan idétlenségnek, komolytalannak tartottam ezeket az adaptációkat és nem is tudtak lekötni. LEGO-zni mai napig szeretek, csak épp nem virtuálisan.